BELEDİYE’NİN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI BUHARLAŞTIRILDI MI?

EĞİTİM 04.10.2017 - 17:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2928+ kez okundu.
 

BELEDİYE’NİN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI BUHARLAŞTIRILDI MI?

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ekim Ayı Meclis olağan toplantısı öncesinde yaptığı değerlendirme konuşmasında dile getirdi.
Belediye Başkanı Ercengiz, her yıl olduğu gibi ayırım yapmadan il merkezimiz ile merkeze bağlı köylerimizi de kapsayacak şekilde ayırım yapmadan ilköğretim okullarının ilk sınıflarına başlayan öğrencilere belediyemizin imkanları ölçüsünde kırtasiye desteği veriyoruz. Ancak bu yıl okulların kendilerine bırakarak dağıtımını sağmayı düşündük ve bütün okullarımızın ihtiyacı olarak Belediye olarak 2200 adet çantası ile birlikte kırtasiye malzemelerini teslim ettik.    SON GÜNLERDE DAĞITIMLMADIĞI YÖNÜNDE BİLGİLER GELMEKTE   Belediyemiz tarafından okullardaki birinci sınıflara dağıtılması için bıraktığımız kırtasiye araçları dağıtıldı mı? Dağıtımı birileri tarafından önlendi mi? Bilmiyoruz. Bu nedenle gerçekten araştırma imkanımız da olmadığı için ancak velilerimizin bizlere almadık şeklindeki sözlerinden başkaca bir bilgimizin olmadığını söyleyebilirim. Bu güne kadar sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği bizim geleneksel hale getirerek öğrencilerimizin okula alışması için bir çalışmadır. Bunun altında neden arayarak konuyu farklı değerlendirmek ancak bizim halkımıza karşı, öğrencilerimize karşı sevginin azalması olarak değerlendirmiyorum. Sadece şevkimizi kırmaktadır.                               BİRİLERİ NEDENİNE BİLMEDİĞİMİZ ŞEKİLDE BİZİ ENGELEMEKTE    Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Encengiz. Türkiye İtfaiyeciler günü nedeniyle üç pilot okulun seçilmesi kararlaştırıldı. İl Merkezimizde Yardımsevenler İlköğretim Okulu, Turan İlköğretim Okulu ve Dr. Süleyman Oğuz İlköğretim Okulu yöneticilerine okullarının seçildiğini ve ziyaret edileceğini bildirdik. Ayrıca yanımızda itfaiye ile ilgili materyalleri getirerek öğrencilerimize dağıtımının görev verdiğimiz arkadaşlarımız tarafından dağıtılacağını söyledik. Ancak bize gelen bilgiler de okullarda böyle bir etkinliğin yapılamayacağını bildirdiler ve böyle bir projeyi yürütemedik dedi.  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ekim Ayı Meclis olağan toplantısı öncesinde yaptığı değerlendirme konuşmasında dile getirdi.

Belediye Başkanı Ercengiz, her yıl olduğu gibi ayırım yapmadan il merkezimiz ile merkeze bağlı köylerimizi de kapsayacak şekilde ayırım yapmadan ilköğretim okullarının ilk sınıflarına başlayan öğrencilere belediyemizin imkanları ölçüsünde kırtasiye desteği veriyoruz. Ancak bu yıl okulların kendilerine bırakarak dağıtımını sağmayı düşündük ve bütün okullarımızın ihtiyacı olarak Belediye olarak 2200 adet çantası ile birlikte kırtasiye malzemelerini teslim ettik.

   SON GÜNLERDE DAĞITIMLMADIĞI YÖNÜNDE BİLGİLER GELMEKTE

  Belediyemiz tarafından okullardaki birinci sınıflara dağıtılması için bıraktığımız kırtasiye araçları dağıtıldı mı? Dağıtımı birileri tarafından önlendi mi? Bilmiyoruz. Bu nedenle gerçekten araştırma imkanımız da olmadığı için ancak velilerimizin bizlere almadık şeklindeki sözlerinden başkaca bir bilgimizin olmadığını söyleyebilirim. Bu güne kadar sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği bizim geleneksel hale getirerek öğrencilerimizin okula alışması için bir çalışmadır. Bunun altında neden arayarak konuyu farklı değerlendirmek ancak bizim halkımıza karşı, öğrencilerimize karşı sevginin azalması olarak değerlendirmiyorum. Sadece şevkimizi kırmaktadır.

                              BİRİLERİ NEDENİNE BİLMEDİĞİMİZ ŞEKİLDE BİZİ ENGELEMEKTE

   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Encengiz. Türkiye İtfaiyeciler günü nedeniyle üç pilot okulun seçilmesi kararlaştırıldı. İl Merkezimizde Yardımsevenler İlköğretim Okulu, Turan İlköğretim Okulu ve Dr. Süleyman Oğuz İlköğretim Okulu yöneticilerine okullarının seçildiğini ve ziyaret edileceğini bildirdik. Ayrıca yanımızda itfaiye ile ilgili materyalleri getirerek öğrencilerimize dağıtımının görev verdiğimiz arkadaşlarımız tarafından dağıtılacağını söyledik. Ancak bize gelen bilgiler de okullarda böyle bir etkinliğin yapılamayacağını bildirdiler ve böyle bir projeyi yürütemedik dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.