BELEDİYE SOKAK HAYVANLARI BAKIM EVİ KLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

YAŞAM 24.02.2022 - 14:26, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4069+ kez okundu.
 

BELEDİYE SOKAK HAYVANLARI BAKIM EVİ KLİNİĞİ HİZMETE AÇILDI

Bucak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde sokak hayvanları için Geçici Bakım Evi Kliniği, Veteriner Hekim ile birlikte hizmete açıldı.
Bucak Belediyesinin yeni veterineri Volkan Toprak’ta görevine başladı. Klinikte sokak hayvanlarının muayene ve tedavisi, kısırlaştırma, antiparaziter ilaç uygulanması, aşılanması, dijital kimliklendirilmesi, sahiplendirilmesi veya alındığı yere geri bırakılması gibi çok sayıda faaliyette bulunuyor. “Sokak hayvanlarımızın sağlık problemlerini çözüyoruz” Bucak’ta sokak hayvanlarına yönelik birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Sokak hayvanlarına iyileştirme yapmak ve onların yaşayacakları mekanlar oluşturmak, onların sağlıklarını takip etmek hem onlar açısından hem de diğer çevre ve insanlar açısından faydalı bir çalışma. Hayvanlarımız bize emanet, bunların emanet olduğu bilinciyle hareket ederek Bucak Belediyesi yaklaşık üç yıldan beri çok ciddi projeler gerçekleştiriyor. Veteriner hizmetleri müdürlüğümüz ve nihayet bucak sokak hayvanları kliniğimizi resmi olarak açmış bulunuyoruz. bu çalışmamızla; kedilerimizi, köpeklerimizi ve diğer sokak hayvanlarımızın sağlıklarını ve güvenli yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Onların her türlü sağlık problemlerini halletmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinin Yapım Çalışmaları Başladı Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi Kliniğini ziyarette konuşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal şehrin ihtiyacı olan her konuda Bucak Belediyesinin üzerine düşeni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirterek, şehirdeki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile çeşitli alanlardaki işbirliklerin artarak süreceğini ifade etti. Başkan Ünal, Bucak Belediyesi olarak sokak hayvanları geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezinin ise yapım çalışmalarına başladık.” dedi.    
Bucak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde sokak hayvanları için Geçici Bakım Evi Kliniği, Veteriner Hekim ile birlikte hizmete açıldı.

Bucak Belediyesinin yeni veterineri Volkan Toprak’ta görevine başladı. Klinikte sokak hayvanlarının muayene ve tedavisi, kısırlaştırma, antiparaziter ilaç uygulanması, aşılanması, dijital kimliklendirilmesi, sahiplendirilmesi veya alındığı yere geri bırakılması gibi çok sayıda faaliyette bulunuyor.

“Sokak hayvanlarımızın sağlık problemlerini çözüyoruz”

Bucak’ta sokak hayvanlarına yönelik birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Sokak hayvanlarına iyileştirme yapmak ve onların yaşayacakları mekanlar oluşturmak, onların sağlıklarını takip etmek hem onlar açısından hem de diğer çevre ve insanlar açısından faydalı bir çalışma. Hayvanlarımız bize emanet, bunların emanet olduğu bilinciyle hareket ederek Bucak Belediyesi yaklaşık üç yıldan beri çok ciddi projeler gerçekleştiriyor. Veteriner hizmetleri müdürlüğümüz ve nihayet bucak sokak hayvanları kliniğimizi resmi olarak açmış bulunuyoruz. bu çalışmamızla; kedilerimizi, köpeklerimizi ve diğer sokak hayvanlarımızın sağlıklarını ve güvenli yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Onların her türlü sağlık problemlerini halletmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezinin Yapım Çalışmaları Başladı

Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi Kliniğini ziyarette konuşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal şehrin ihtiyacı olan her konuda Bucak Belediyesinin üzerine düşeni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirterek, şehirdeki kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile çeşitli alanlardaki işbirliklerin artarak süreceğini ifade etti. Başkan Ünal, Bucak Belediyesi olarak sokak hayvanları geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezinin ise yapım çalışmalarına başladık.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.