Bucak Adayı Gümüş Bucak’ta yarın miting yapacak

DÜNYA 29.03.2024 - 16:26, Güncelleme: 29.03.2024 - 16:26 1771 kez okundu.
 

Bucak Adayı Gümüş Bucak’ta yarın miting yapacak

Bucak CHP’nin 31 Mart Yerel Seçimleri için düzenleyeceği mitingin saati ve yeri belli oldu.
CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, güler yüzü ve samimiyeti ile Milletvekilliği adaylığı çalışmalarında olduğu gibi bu kez Belediye Başkanlığı için gönüllere girmeye devam ediyor. Pazar günü yapılacak olan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Bucak Belediye Başkan Adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi Hülya Gümüş’ün,  belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarının seçim yürüyüşü için partililer ve vatandaşlar, yarın saat 10.00’da eski hükümet binası önünde buluşacaklar.
Bucak CHP’nin 31 Mart Yerel Seçimleri için düzenleyeceği mitingin saati ve yeri belli oldu.

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, güler yüzü ve samimiyeti ile Milletvekilliği adaylığı çalışmalarında olduğu gibi bu kez Belediye Başkanlığı için gönüllere girmeye devam ediyor.

Pazar günü yapılacak olan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Bucak Belediye Başkan Adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi Hülya Gümüş’ün,  belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adaylarının seçim yürüyüşü için partililer ve vatandaşlar, yarın saat 10.00’da eski hükümet binası önünde buluşacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.