BURDUR CHP MİLLETVEKİLİ AKBULUT MAZBATASINI ALDI!

SİYASET 24.05.2023 - 10:54, Güncelleme: 24.05.2023 - 10:54 4080+ kez okundu.
 

BURDUR CHP MİLLETVEKİLİ AKBULUT MAZBATASINI ALDI!

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut 14 Mayıs'ta gerçekleşen 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Burdur'da milletvekili seçilerek mazbatasını alarak görevine resmen başladı.
       Burdur CHP Milletvekili olarak bu güne kadar Tütrkiye Büyük Millet Meclisi’ne seçilen en genç milletvekili İzzet Akbulut,  dün itibarı ile mazbatasını Burdur İl Seçim Kurulundan aldı. Akbulut 28 dönem milletveakili seçimlerinde kısa ve yoğun bir kampanya geçirdiğini ve nerede ise Burdur’un merkez, ve ilçeleri ile köylerinde hatta mezraların da ayağının basmadığı yer kalmadığını belirtti. Akbulut söz verdiğimiz gibi bundan böyle Burdur için çalışmaların başlayacağını ve hemşerilerimin Ankara’da bir adreslerinin olduğunu unutmamalarını istiyorum dedi. Akbulut Burdur Adliye Sarayı'nda düzenlenen  törenle mazbatasını aldı. Partililerin ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı törenle mazbatasını alan Akbulut, alkışlar ve sloganlar eşliğinde yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:"Bugün İl Seçim Kurulu'ndan mazbatamızı aldık. 28. Dönem Burdur Milletvekili olarak TBMM'de hemşehrilerimi en iyi şekilde temsil edeceğim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde aralıksız, durmadan, yılmadan çalışacağım. Milletimizin yararına olan her şeyin arkasında duracağım. Hepimize hayırlı olsun." dedi.  
CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut 14 Mayıs'ta gerçekleşen 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Burdur'da milletvekili seçilerek mazbatasını alarak görevine resmen başladı.

       Burdur CHP Milletvekili olarak bu güne kadar Tütrkiye Büyük Millet Meclisi’ne seçilen en genç milletvekili İzzet Akbulut,  dün itibarı ile mazbatasını Burdur İl Seçim Kurulundan aldı. Akbulut 28 dönem milletveakili seçimlerinde kısa ve yoğun bir kampanya geçirdiğini ve nerede ise Burdur’un merkez, ve ilçeleri ile köylerinde hatta mezraların da ayağının basmadığı yer kalmadığını belirtti. Akbulut söz verdiğimiz gibi bundan böyle Burdur için çalışmaların başlayacağını ve hemşerilerimin Ankara’da bir adreslerinin olduğunu unutmamalarını istiyorum dedi.

Akbulut Burdur Adliye Sarayı'nda düzenlenen  törenle mazbatasını aldı. Partililerin ve vatandaşların yoğun katılım sağladığı törenle mazbatasını alan Akbulut, alkışlar ve sloganlar eşliğinde yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:"Bugün İl Seçim Kurulu'ndan mazbatamızı aldık. 28. Dönem Burdur Milletvekili olarak TBMM'de hemşehrilerimi en iyi şekilde temsil edeceğim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde aralıksız, durmadan, yılmadan çalışacağım. Milletimizin yararına olan her şeyin arkasında duracağım. Hepimize hayırlı olsun." dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.