BURDUR DA AŞIRI YAĞIŞ BİR CAN ALDI

GÜNDEM 04.06.2022 - 22:18, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3612+ kez okundu.
 

BURDUR DA AŞIRI YAĞIŞ BİR CAN ALDI

Burdur'da yaşanan sağanak yağış sonrasında su baskınları nedeniyle can kaybı yaşandı 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
Burdur’daki haber kaynaklarından Edinilen bilgilere göre, 4 Haziran cumartesi günü birden bastıran yağış sonrasında ev ve iş yerlerinde su baskını yaşandı. Aşırı yağan yağmur sonrasında  engelli vatandaş Burdur Merkez Aydınlık Evler Mahallesinde bulunan evde yaşanan su baskını sonrasında 55 yaşındaki 1 bayan hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı. Yaralanan 74 yaşındaki Fatma Doğdaş  ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Hayatını kaybeden 55 yaşındaki engelli Vessile Dogdas ise yapılan incelemenin ardından Burdur devlet hastanesi morguna kaldırıldı.               YAĞMUR SONRASİ BAZI İŞ YERLERİ SU ALTINDA KALDI  Kamu kaynaklarından alınan bilgilere göre, 4 Haziran cumartesi günü akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış sonrasında sokak ve caddeler sele dönüşürken araçlar ve vatandaşlar zor anlar  yaşadı. Bir çok ev ve iş yeri sular altında kaldı. İtfaiye ekipler yardıma koştu. Poli ekipleri ve sağlık ekipleri görev aldı   Gelen bilgilere göre, sağanak yağış sonrasında bazı ev ve iş yerlerine  su baskını olduğu bilgisi de öğrenildi.  Burdur'da yaşanan sel felaketi sonrasında tüm ekipler teyakkuza geçti. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.    
Burdur'da yaşanan sağanak yağış sonrasında su baskınları nedeniyle can kaybı yaşandı 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Burdur’daki haber kaynaklarından Edinilen bilgilere göre, 4 Haziran cumartesi günü birden bastıran yağış sonrasında ev ve iş yerlerinde su baskını yaşandı. Aşırı yağan yağmur sonrasında  engelli vatandaş Burdur Merkez Aydınlık Evler Mahallesinde bulunan evde yaşanan su baskını sonrasında 55 yaşındaki 1 bayan hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı.

Yaralanan 74 yaşındaki Fatma Doğdaş  ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Hayatını kaybeden 55 yaşındaki engelli Vessile Dogdas ise yapılan incelemenin ardından Burdur devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

              YAĞMUR SONRASİ BAZI İŞ YERLERİ SU ALTINDA KALDI

 Kamu kaynaklarından alınan bilgilere göre, 4 Haziran cumartesi günü akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış sonrasında sokak ve caddeler sele dönüşürken araçlar ve vatandaşlar zor anlar  yaşadı. Bir çok ev ve iş yeri sular altında kaldı. İtfaiye ekipler yardıma koştu. Poli ekipleri ve sağlık ekipleri görev aldı  

Gelen bilgilere göre, sağanak yağış sonrasında bazı ev ve iş yerlerine  su baskını olduğu bilgisi de öğrenildi. 

Burdur'da yaşanan sel felaketi sonrasında tüm ekipler teyakkuza geçti. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.