FETÖ/PDY, KAÇAKLARI İSTANBUL DA ELE GEÇİRİLDİ.

ASAYİŞ 12.02.2020 - 14:55, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4007+ kez okundu.
 

FETÖ/PDY, KAÇAKLARI İSTANBUL DA ELE GEÇİRİLDİ.

Güvenlik güçlerimiz tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasının deşifresine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan yaklaşık (2) yıldır aranmakta olan S.Ö ve H.Ö isimli (eski öğretmen-karı koca) şahısların İstanbul İlinde bulundukları tespit edilmiştir.   Yapılan tespit üzerine şüpheli S.Ö ve H.Ö. isimli şahısların yakalanmasına yönelik İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile yapılan koordinasyon neticesinde, şahıslar adreslerinin tespitine müteakip saklanmakta oldukları evde yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Gözaltına alınan şahısların yapılan sorgusunda By-lock kullanıcısı oldukları aynı zamanda sürekli adres ve telefon hattı değiştirerek kamufle olmaya çalıştıkları; ayrıca büyük bir gizlilikle örgütün yeniden yapılanma çerçevesinde örgütün üst düzey yönetimi ile örgütün en alt üyeleri arasında köprü vazifesi gördükleri ve örgütün üst yönetiminden aldıkları bilgileri şifreli özel programlar vasıtası ile diğer örgüt üyelerine aktardıkları tespit edilmiştir. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınan H.Ö ve S.Ö isimli şahıslardan H.Ö isimli şahıs çıkarıldığı İstanbul 3.Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, S.Ö isimli şahıs ise  tutuklanarak  Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
Güvenlik güçlerimiz tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütü yapılanmasının deşifresine yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda Burdur İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan yaklaşık (2) yıldır aranmakta olan S.Ö ve H.Ö isimli (eski öğretmen-karı koca) şahısların İstanbul İlinde bulundukları tespit edilmiştir.
 
Yapılan tespit üzerine şüpheli S.Ö ve H.Ö. isimli şahısların yakalanmasına yönelik İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile yapılan koordinasyon neticesinde, şahıslar adreslerinin tespitine müteakip saklanmakta oldukları evde yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Gözaltına alınan şahısların yapılan sorgusunda By-lock kullanıcısı oldukları aynı zamanda sürekli adres ve telefon hattı değiştirerek kamufle olmaya çalıştıkları; ayrıca büyük bir gizlilikle örgütün yeniden yapılanma çerçevesinde örgütün üst düzey yönetimi ile örgütün en alt üyeleri arasında köprü vazifesi gördükleri ve örgütün üst yönetiminden aldıkları bilgileri şifreli özel programlar vasıtası ile diğer örgüt üyelerine aktardıkları tespit edilmiştir.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınan H.Ö ve S.Ö isimli şahıslardan H.Ö isimli şahıs çıkarıldığı İstanbul 3.Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, S.Ö isimli şahıs ise  tutuklanarak  Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.