JANDARMA; REFLEKTÖR TAK GÖRÜNÜR OL HAYATTA KAL PROJESİ

ASAYİŞ 07.01.2022 - 14:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4652+ kez okundu.
 

JANDARMA; REFLEKTÖR TAK GÖRÜNÜR OL HAYATTA KAL PROJESİ

Burdur İl Jandarma Komutanlığı`nın başlattığı, “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi kapsamında Bucak İlçesi Kestel Köyünde çiftçilere reflektör dağıtıldı.
İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Kampanya kapsamında traktörleri ile birlikte toplanan çiftçilere, Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından, traktör kazalarını önlemeye yönelik alınacak tedbirler ile bu tedbirler kapsamında görünürlüğü arttıran reflektör ve sürücünün devrilen traktörün altında kalmasını engelleyen ROPS (koruma çerçevesi) demirinin önemi anlatılarak, traktör sürücülerine üçgen reflektör ve broşürler dağıtılmıştır. Burdur Bucak İlçe Jandarma Trafik ekipleri il merkezi ve ilçe merkezleri ve köylerdeki çiftçilerimiz bilhassa hasar döneminde romörkları takılı birşekilde karayollarına çıkmaktadırlar. Gece görüşünü artıran araçlar olmadığı zaman kazalara davetiye çıkartmaktadır. öte yandan sürücüler hız limitine uymadıkları zaman da devrilmeler sonucunda ölümlerin de meydana geldiği kazalar kaçınılmaz hale gelmektedir. 
Burdur İl Jandarma Komutanlığı`nın başlattığı, “Reflektör Tak Görünür Ol” projesi kapsamında Bucak İlçesi Kestel Köyünde çiftçilere reflektör dağıtıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan Kampanya kapsamında traktörleri ile birlikte toplanan çiftçilere, Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından, traktör kazalarını önlemeye yönelik alınacak tedbirler ile bu tedbirler kapsamında görünürlüğü arttıran reflektör ve sürücünün devrilen traktörün altında kalmasını engelleyen ROPS (koruma çerçevesi) demirinin önemi anlatılarak, traktör sürücülerine üçgen reflektör ve broşürler dağıtılmıştır.

Burdur Bucak İlçe Jandarma Trafik ekipleri il merkezi ve ilçe merkezleri ve köylerdeki çiftçilerimiz bilhassa hasar döneminde romörkları takılı birşekilde karayollarına çıkmaktadırlar. Gece görüşünü artıran araçlar olmadığı zaman kazalara davetiye çıkartmaktadır. öte yandan sürücüler hız limitine uymadıkları zaman da devrilmeler sonucunda ölümlerin de meydana geldiği kazalar kaçınılmaz hale gelmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.