KAYIP YAŞLI VATANDAŞ İKİ GÜN SONRA BULUNDU

YAŞAM 06.10.2018 - 13:14, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3288+ kez okundu.
 

KAYIP YAŞLI VATANDAŞ İKİ GÜN SONRA BULUNDU

Ağlasun İlçemiz Yeşilbaşköy'de ikamet eden 70 yaşındaki Zeynep Yıldırım isimli vatandaşımızın kayıp vatandaş ormanlık alanda bulundu.
Burdur Valiliği yaptığı açıklamada; Burdur Acil çağrı hizmetlerine yapılan bir ihbarı değerlendiren Jandarma ve AFAD Ekipleri; Cuma günü saat 19:20 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezimize yapılan ihbarda; Ağlasun İlçemiz Yeşilbaşköy'de ikamet eden 70 yaşındaki Zeynep Yıldırım isimli vatandaşımızın kayıp olduğu bildirilmiştir.  Jandarma ve AFAD ekipleri zaman kaybetmeden olay yerine intikal ederek kayıp şahıs hakkında yakınlarından gerekli bilgileri aldıktan sonra arama faaliyetlerini başlattı. Bölge halkının da desteğiyle ilk gün aramalarda gece geç saatlere kadar arama tarama faaliyeti yürütmüşlerdir.ancak kayıp vatandaş ile ilgili herhangi bir ize rastlanmamış ve arama çalışmaları sonlandırılarak ertesi gün gün ağarması beklenilmiştir.   Cuma gününü Cumartesi gününe bağlayan gece aramalardan sonuç alınamayan AFAD ve Jandarma Ekipleri arama tarama faaliyetlerine Cumartesi günü erken saatlerde devam edilmiş, kayıp şahıs saat 11:15 sıralarında ormanlık alanda AFAD ve Jandarma ekiplerimiz tarafından bulunmuştur.  Genel sağlık durumu iyi olan 70 yaşındaki Zeynep Yıldırım isimli vatandaşımız uzun süre açık alanda kalması ve kaybolduğu andan bulunduğu ana kadar beslenmesi yetersiz kaldığı için tedbir amaçlı  olarak Ağlasun İlçe Devlet Hastanesine sevk edilerek sağlık taramasına alınarak tedavisi için çalışmalara başlanılmıştır .  
Ağlasun İlçemiz Yeşilbaşköy'de ikamet eden 70 yaşındaki Zeynep Yıldırım isimli vatandaşımızın kayıp vatandaş ormanlık alanda bulundu.

Burdur Valiliği yaptığı açıklamada; Burdur Acil çağrı hizmetlerine yapılan bir ihbarı değerlendiren Jandarma ve AFAD Ekipleri; Cuma günü saat 19:20 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezimize yapılan ihbarda; Ağlasun İlçemiz Yeşilbaşköy'de ikamet eden 70 yaşındaki Zeynep Yıldırım isimli vatandaşımızın kayıp olduğu bildirilmiştir. 

Jandarma ve AFAD ekipleri zaman kaybetmeden olay yerine intikal ederek kayıp şahıs hakkında yakınlarından gerekli bilgileri aldıktan sonra arama faaliyetlerini başlattı. Bölge halkının da desteğiyle ilk gün aramalarda gece geç saatlere kadar arama tarama faaliyeti yürütmüşlerdir.ancak kayıp vatandaş ile ilgili herhangi bir ize rastlanmamış ve arama çalışmaları sonlandırılarak ertesi gün gün ağarması beklenilmiştir.  

Cuma gününü Cumartesi gününe bağlayan gece aramalardan sonuç alınamayan AFAD ve Jandarma Ekipleri arama tarama faaliyetlerine Cumartesi günü erken saatlerde devam edilmiş, kayıp şahıs saat 11:15 sıralarında ormanlık alanda AFAD ve Jandarma ekiplerimiz tarafından bulunmuştur. 

Genel sağlık durumu iyi olan 70 yaşındaki Zeynep Yıldırım isimli vatandaşımız uzun süre açık alanda kalması ve kaybolduğu andan bulunduğu ana kadar beslenmesi yetersiz kaldığı için tedbir amaçlı  olarak Ağlasun İlçe Devlet Hastanesine sevk edilerek sağlık taramasına alınarak tedavisi için çalışmalara başlanılmıştır .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.