MAKÜ BAYAN GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

SPOR 11.03.2022 - 17:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3992+ kez okundu.
 

MAKÜ BAYAN GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen “Türkiye Üniversiteler Ünilig Güreş Şampiyonası” Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
2-6 Mart 2022 tarihleri arasında yapılan Türkiye Üniversiteler Ünilig Güreş Şampiyonasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bayan Güreş Takımı Türkiye Şampiyonu, Erkek Serbest Stil Takımı ise Türkiye 2. si oldular. MAKÜ’ye yeni bir gurur yaşatan Bayan Güreş Takımı bu sene düzenlenecek olan Üniversiteler Arası Dünya Kupasında yarışmaya hak kazandı. Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz takımları kutlayarak; “Ankara’da yapılan Türkiye Üniversiteler arası Ünilig Güreş Şampiyonasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kadın Takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Antrenörümüz Dr. Ahmet Şahin, Teknik heyetimiz ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Antrenör Dr. Ahmet Şahin ve sporcular organizasyon sürecinde yarışmacılara üst düzey ilgi gösteren Türkiye Üniversite Sporları Federasyonuna ve Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay’a teşekkürlerini belirttiler. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen “Türkiye Üniversiteler Ünilig Güreş Şampiyonası” Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

2-6 Mart 2022 tarihleri arasında yapılan Türkiye Üniversiteler Ünilig Güreş Şampiyonasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Bayan Güreş Takımı Türkiye Şampiyonu, Erkek Serbest Stil Takımı ise Türkiye 2. si oldular.

MAKÜ’ye yeni bir gurur yaşatan Bayan Güreş Takımı bu sene düzenlenecek olan Üniversiteler Arası Dünya Kupasında yarışmaya hak kazandı.

Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz takımları kutlayarak; “Ankara’da yapılan Türkiye Üniversiteler arası Ünilig Güreş Şampiyonasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kadın Takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Antrenörümüz Dr. Ahmet Şahin, Teknik heyetimiz ve sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Antrenör Dr. Ahmet Şahin ve sporcular organizasyon sürecinde yarışmacılara üst düzey ilgi gösteren Türkiye Üniversite Sporları Federasyonuna ve Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay’a teşekkürlerini belirttiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.