MODERN KENT MOBİLYALARI BURDUR’A ÇAĞDAŞLIK GETİRDİ

YAŞAM 23.02.2018 - 17:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4312+ kez okundu.
 

MODERN KENT MOBİLYALARI BURDUR’A ÇAĞDAŞLIK GETİRDİ

Burdur Belediyesi doğaya ve çevreye duyarlı çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye tarafından 35 mahalleye 107 adet yeni geri dönüşüm sepeti ulaştırılacak.
Burdur Belediyesi, geri dönüşümü yaygınlaştırmak ve çevre bilincini artırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. İmalat atölyesinde incelemelerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geri dönüşüm konusunda halkın bilinçlenmesi sağlayarak kâğıt, metal, cam ve plastiğin yeniden ekonomiye kazandıracaklarını söyledi. Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Sosyal sorumlu projesi olarak başladığımız Geri dönüşüme kazandırılması gereken evsel atıkların daha fazla toplanması yolunda bir adım attık. Bizim adımıza yapan ASL Geri dönüşüm firması 107 yeni sepetle mahallelerimize ulaşacak. Amacımız geri dönüşüme kazandırılabilen ve özellikle kaynağı bizde olmayan kâğıt, metal, cam ve plastiğin yeniden ekonomiye kazandırılmasını sağlamak. Burdur halkının bu konuda çok duyarlı olduğunu ve bize destek olduğunu biliyoruz. Hedefimiz mümkün olduğu kadar özellikle doğada yok olması çok güç olan plastiğin ve ağır metallerin yeniden geri dönüşüme kazandırılarak hem doğayı kirletmeden ve doğaya zarar vermeden hem de ekonomiye katkı sağlayabilmesi için ortam yaratmaya çalışıyoruz. Mahallelerimizden gelecek talepler bizler için önemli, bizle bu sepetlerin sayılarını her geçen gün arttıracağız. Maliyetinden öte sağladığı getiri hem sosyal sorumluluk hem de ekonomik anlamda bize sağladığı katkı önemli, bunun için çok önemli bir iş yaptığımızı ve buna Burdur halkının destek çıkmasını bekliyoruz” dedi.
Burdur Belediyesi doğaya ve çevreye duyarlı çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye tarafından 35 mahalleye 107 adet yeni geri dönüşüm sepeti ulaştırılacak.

Burdur Belediyesi, geri dönüşümü yaygınlaştırmak ve çevre bilincini artırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. İmalat atölyesinde incelemelerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, geri dönüşüm konusunda halkın bilinçlenmesi sağlayarak kâğıt, metal, cam ve plastiğin yeniden ekonomiye kazandıracaklarını söyledi.

Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimiz günden itibaren Sosyal sorumlu projesi olarak başladığımız Geri dönüşüme kazandırılması gereken evsel atıkların daha fazla toplanması yolunda bir adım attık. Bizim adımıza yapan ASL Geri dönüşüm firması 107 yeni sepetle mahallelerimize ulaşacak. Amacımız geri dönüşüme kazandırılabilen ve özellikle kaynağı bizde olmayan kâğıt, metal, cam ve plastiğin yeniden ekonomiye kazandırılmasını sağlamak. Burdur halkının bu konuda çok duyarlı olduğunu ve bize destek olduğunu biliyoruz. Hedefimiz mümkün olduğu kadar özellikle doğada yok olması çok güç olan plastiğin ve ağır metallerin yeniden geri dönüşüme kazandırılarak hem doğayı kirletmeden ve doğaya zarar vermeden hem de ekonomiye katkı sağlayabilmesi için ortam yaratmaya çalışıyoruz. Mahallelerimizden gelecek talepler bizler için önemli, bizle bu sepetlerin sayılarını her geçen gün arttıracağız. Maliyetinden öte sağladığı getiri hem sosyal sorumluluk hem de ekonomik anlamda bize sağladığı katkı önemli, bunun için çok önemli bir iş yaptığımızı ve buna Burdur halkının destek çıkmasını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.