RAFTİNG SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

DİĞER 19.03.2018 - 15:06, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4504+ kez okundu.
 

RAFTİNG SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Rıza KAMİL başkanlığında bir toplantı düzenlenmiştir.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü sorumluluk ve görev sahasında bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda icra edilen rafting sporu ile alakalı 15.03.2018 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Rıza KAMİL başkanlığında bir toplantı düzenlenmiştir. Toplantı Bölge Müdür Yardımcısı Osman YÖNTEM, Antalya Şube Müdürü İsmail KAYA, Karabük Mahallesi Muhtarı Muhittin TOŞUR, Beşkonak Mahallesi Muhtarı Hüseyin ŞİMŞEK, Burmahan Mahallesi Muhtarı Ali ÖZ, Gaziler Mahallesi Muhtarı Erdal KOYUN, Rafting İşletmecisi Özkan TIRNAKSIZ ve Karabük Rafting Kooperatif Başkanı Refik ARMAĞAN’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda icra edilen rafting faaliyetlerinin belli bir düzen içerisinde güvenli bir şekilde yürütülebilmesi için yapılması gereken düzenlemeler, buna yönelik engellerin neler olduğu ve çözüm yolları değerlendirilmiştir. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde başlatılan ve Orman ve Su İşleri Bakanlığımızca hazırlanarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan ''Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planları'' ile ülkemizin zengin biyolojik çeşitliğinin tanıtılması, deniz, kum, güneş üçlüsünden tabiata yönelen kitleleri bu yöne çekebilmek adına faaliyetler gerçekleştirerek pastadan pay almak, insanların yaşam kalitesini yükseltmek hedeflenmektedir.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Rıza KAMİL başkanlığında bir toplantı düzenlenmiştir.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü VI. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü sorumluluk ve görev sahasında bulunan Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda icra edilen rafting sporu ile alakalı 15.03.2018 tarihinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Rıza KAMİL başkanlığında bir toplantı düzenlenmiştir.

Toplantı Bölge Müdür Yardımcısı Osman YÖNTEM, Antalya Şube Müdürü İsmail KAYA, Karabük Mahallesi Muhtarı Muhittin TOŞUR, Beşkonak Mahallesi Muhtarı Hüseyin ŞİMŞEK, Burmahan Mahallesi Muhtarı Ali ÖZ, Gaziler Mahallesi Muhtarı Erdal KOYUN, Rafting İşletmecisi Özkan TIRNAKSIZ ve Karabük Rafting Kooperatif Başkanı Refik ARMAĞAN’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Köprülü Kanyon Milli Parkı’nda icra edilen rafting faaliyetlerinin belli bir düzen içerisinde güvenli bir şekilde yürütülebilmesi için yapılması gereken düzenlemeler, buna yönelik engellerin neler olduğu ve çözüm yolları değerlendirilmiştir.

Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN öncülüğünde başlatılan ve Orman ve Su İşleri Bakanlığımızca hazırlanarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce uygulamaya konulan ''Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planları'' ile ülkemizin zengin biyolojik çeşitliğinin tanıtılması, deniz, kum, güneş üçlüsünden tabiata yönelen kitleleri bu yöne çekebilmek adına faaliyetler gerçekleştirerek pastadan pay almak, insanların yaşam kalitesini yükseltmek hedeflenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.