SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

YAŞAM 07.08.2017 - 20:43, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3946+ kez okundu.
 

SÖĞÜT BELEDİYE BAŞKANI VE MECLİS ÜYELERİ VALİ YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, Vali Şerif Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Söğüt 14. Geleneksel Domates ve Kültür Festivalini katılımlarıyla onurlandıran Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Yavuz, destekleri dolayısıyla kendisine teşekkür etti.   Ziyarette Başkan Yavuz’a, Söğüt Belediye Meclis Üyeleri Metin Akkaya, Ömer Onur ve Söğüt Kasabası Pazar Mahallesi Muhtarı Hurşit Acar eşlik etti.   Vali Yılmaz ziyaretlerinden dolayı Söğüt heyetine teşekkür etti. Programları müsait olduğu sürece ilimiz genelinde düzenlenen şenliklere, festivallere katılmaya çalıştığını ifade eden Vali Yılmaz, ilimiz ve bölgemiz insanına örnek olan çalışkan, üreten beldemiz Söğüt’ün festivaline de katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.   10 yıl gibi kısa bir sürede Söğüt Domatesini marka haline getirerek Dünya’ya pazarlayan Söğütlülerin hak ettikleri bir festivalde onlarla birlikte olmaktan bende mutlu oldum diyen Vali Yılmaz, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen başta Başkanımız olmak üzere, meclis üyelerine, muhtarlara ve tüm Söğüt halkına teşekkür ediyorum diyerek kendilerini kutladı.   Başkan Yavuz’da Söğüt’e olan ilgisi, desteği ve üç gün süren festivalin iki gününe katılarak kendilerini onurlandırdıkları için Vali Yılmaz'a teşekkür etti. Teşekkürlerinin ardından Vali Yılmaz’la bir süre görüşerek sohbet eden heyet, geride bıraktıkları Domates ve Kültür Festivali ile ilgili de kendisiyle görüş alışverişinde bulundular.   Vali Yılmaz 14’üncüsü düzenlenen festivalin açılışının yapıldığı 1'inci gününde; festival kapsamında Söğüt Belediyesi’nin yeni hizmet binasının temel atma törenine katılmış ayrıca Belediye hal bölgesine ilave yapılan yeni binaların da açılışını gerçekleştirmişti. Festivalin son gününde de Söğütlüleri yalnız bırakmayan Vali Yılmaz, en iyi domates yetiştiriciliği yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin takdim edildiği kapanış programına katılarak Söğüt’e, Söğüt’ün çalışkan insanına verdiği değeri göstermişti.  
Söğüt Belediye Başkanı Salih Yavuz, Vali Şerif Yılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Söğüt 14. Geleneksel Domates ve Kültür Festivalini katılımlarıyla onurlandıran Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Başkan Yavuz, destekleri dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

 

Ziyarette Başkan Yavuz’a, Söğüt Belediye Meclis Üyeleri Metin Akkaya, Ömer Onur ve Söğüt Kasabası Pazar Mahallesi Muhtarı Hurşit Acar eşlik etti.

 

Vali Yılmaz ziyaretlerinden dolayı Söğüt heyetine teşekkür etti. Programları müsait olduğu sürece ilimiz genelinde düzenlenen şenliklere, festivallere katılmaya çalıştığını ifade eden Vali Yılmaz, ilimiz ve bölgemiz insanına örnek olan çalışkan, üreten beldemiz Söğüt’ün festivaline de katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

10 yıl gibi kısa bir sürede Söğüt Domatesini marka haline getirerek Dünya’ya pazarlayan Söğütlülerin hak ettikleri bir festivalde onlarla birlikte olmaktan bende mutlu oldum diyen Vali Yılmaz, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen başta Başkanımız olmak üzere, meclis üyelerine, muhtarlara ve tüm Söğüt halkına teşekkür ediyorum diyerek kendilerini kutladı.

 

Başkan Yavuz’da Söğüt’e olan ilgisi, desteği ve üç gün süren festivalin iki gününe katılarak kendilerini onurlandırdıkları için Vali Yılmaz'a teşekkür etti. Teşekkürlerinin ardından Vali Yılmaz’la bir süre görüşerek sohbet eden heyet, geride bıraktıkları Domates ve Kültür Festivali ile ilgili de kendisiyle görüş alışverişinde bulundular.

 

Vali Yılmaz 14’üncüsü düzenlenen festivalin açılışının yapıldığı 1'inci gününde; festival kapsamında Söğüt Belediyesi’nin yeni hizmet binasının temel atma törenine katılmış ayrıca Belediye hal bölgesine ilave yapılan yeni binaların da açılışını gerçekleştirmişti.

Festivalin son gününde de Söğütlüleri yalnız bırakmayan Vali Yılmaz, en iyi domates yetiştiriciliği yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin takdim edildiği kapanış programına katılarak Söğüt’e, Söğüt’ün çalışkan insanına verdiği değeri göstermişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.