VALİ GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

SPOR 15.08.2018 - 15:52, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3444+ kez okundu.
 

VALİ GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Kurum ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.
Burdur İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Hasan Şıldak, ziyareti sırasında kurumun çalışmalarıyla ilgili ayrıntılı brifing aldı.  İl Müdürü Kemerkaya’nın kurumla ilgili vermiş olduğu brifingde Burdur’un mevcut spor alt yapısı, devam eden ve önümüzdeki yıllar için planlanan yatırımlar ve Gençlik Merkezlerinde yürütülen faaliyetler olmak üzere Vali Hasan Şıldak’a devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Ziyareti sırasında İl Müdürlüğü hizmet binasını da gezen Valimiz, birimlerde görev yapan personele çalışmalarında başarılar diledi.  
Kurum ziyaretlerine devam eden Vali Hasan Şıldak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Burdur İl Müdürü Orhan Kemerkaya ve şube müdürleri tarafından karşılanan Vali Hasan Şıldak, ziyareti sırasında kurumun çalışmalarıyla ilgili ayrıntılı brifing aldı. 

İl Müdürü Kemerkaya’nın kurumla ilgili vermiş olduğu brifingde Burdur’un mevcut spor alt yapısı, devam eden ve önümüzdeki yıllar için planlanan yatırımlar ve Gençlik Merkezlerinde yürütülen faaliyetler olmak üzere Vali Hasan Şıldak’a devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ziyareti sırasında İl Müdürlüğü hizmet binasını da gezen Valimiz, birimlerde görev yapan personele çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.