VALİ HASAN ŞILDAK İKİ ÖNEMLİ İSMİ KABUL ETTİ

YAŞAM 14.07.2018 - 11:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3341+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK İKİ ÖNEMLİ İSMİ KABUL ETTİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak ve Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği yönetimini kabul etti.
Burdur’da düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenecek programa katılmak üzere İlimize gelen Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak beraberinde Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Murat Kalıç, İzmir Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Bozkurt ve İl Müftüsü Hıdır Bayrak’la birlikte Valimizi makamında ziyaret etti.  Ziyareti dolayısıyla Genel Müdür Albayrak ve beraberinde yer alan heyete teşekkür den Valimiz, 15 Temmuz kapsamında ilimize gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.  Valilik ziyaretlerinde gerçekleşen diğer ziyarette Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği Başkanı Nasuh Ekinci, beraberinde dernek yönetiminden Ercan Akın, Orhan Çiçek, Hasan Hüseyin Aksöz, Ahmet Altıntaş, Aybars Ali Yılmaz ve Dündar Ersan’le birlikte Valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyarette Valimize yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Nasuh Eknici ve yönetimi, mermer sektörü, dernek olarak yürüttükleri faaliyetler ve projeleri ile ilgili kendisine bilgi aktardı. Çalışmalarda projelerin hayata geçirilmesi için Vali Hasan Şıldak’dan destek talebinde bulundular. Vali Hasan Şıldak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti  
Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak ve Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği yönetimini kabul etti.

Burdur’da düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenecek programa katılmak üzere İlimize gelen Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak beraberinde Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Murat Kalıç, İzmir Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Bozkurt ve İl Müftüsü Hıdır Bayrak’la birlikte Valimizi makamında ziyaret etti. 

Ziyareti dolayısıyla Genel Müdür Albayrak ve beraberinde yer alan heyete teşekkür den Valimiz, 15 Temmuz kapsamında ilimize gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Valilik ziyaretlerinde gerçekleşen diğer ziyarette Burdur Doğaltaş ve Madenciler Derneği Başkanı Nasuh Ekinci, beraberinde dernek yönetiminden Ercan Akın, Orhan Çiçek, Hasan Hüseyin Aksöz, Ahmet Altıntaş, Aybars Ali Yılmaz ve Dündar Ersan’le birlikte Valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette Valimize yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Nasuh Eknici ve yönetimi, mermer sektörü, dernek olarak yürüttükleri faaliyetler ve projeleri ile ilgili kendisine bilgi aktardı. Çalışmalarda projelerin hayata geçirilmesi için Vali Hasan Şıldak’dan destek talebinde bulundular. Vali Hasan Şıldak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.