VALİ ŞILDAK KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDİYOR

YAŞAM 07.07.2018 - 13:51, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4017+ kez okundu.
 

VALİ ŞILDAK KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDİYOR

Vali Hasan Şıldak, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretlerine Bölge Müdürlüğü ile başlayan Valimiz, hizmet binasını dolaşarak personelle bir araya geldi. Ziyaretin devamında Bölge Müdürü Kamil'i makamında ziyaret eden Valimiz kurumla ilgili kendisinden brifing aldı.   DKMP Bölge Müdürlüğü olarak Burdur’un dışında Antalya ve Isparta illerinin de sorumluluk alanlarında kaldığını ifade eden Bölge Müdürü Kamil, ziyaret sırasında ilimizle ilgili Valimize ayrıntılı olarak brifing verdi.   İlimizdeki sulak alanlar başta olmak üzere, tabiat parkları, yaban hayatı geliştirme sahaları, tabiat anıtları hakkında bilgiler alan Vali Hasan Şıldak, Bölge Müdürlüğü tarafından Burdur ilinin turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve doğa turizmi potansiyelinin ortaya çıkarılarak geliştirilmesi için hazırlanan Doğa Turizmi Master Planı (2013-2023) kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Ziyareti dolayısıyla Valimize teşekkür eden Bölge Müdürü Kamil, yapımı devam eden Bölge Müdürlüğü hizmet binası inşaatının son durumu ve ilimizde devam eden yatırımlarla ilgili kendisini bilgilendirdi.  Vali Hasan Şıldak Bölge Müdürlüğünü ziyaretinin ardından Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İşletme Müdürü Celal Korkmaz tarafından karşılanan Valimiz ilk olarak hizmet binasını dolaşarak, çalışan personelle bir süre sohbet etti.  Ziyareti sırasında İşletme Müdürü Celal Korkmaz'dan birifing alan Valimiz, orman varlığı açısından önemli bir potansiyele sahip ilimizde Orman İşletme Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgi aldı. Korkmaz, ayrıca özelikle yaz dönemlerinde meydana gelen orman yangınları kapsamında alınan tedbirler ve mevcut personel durumu hakkında bilgiler paylaştı.  
Vali Hasan Şıldak, Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine Bölge Müdürlüğü ile başlayan Valimiz, hizmet binasını dolaşarak personelle bir araya geldi. Ziyaretin devamında Bölge Müdürü Kamil'i makamında ziyaret eden Valimiz kurumla ilgili kendisinden brifing aldı.

 

DKMP Bölge Müdürlüğü olarak Burdur’un dışında Antalya ve Isparta illerinin de sorumluluk alanlarında kaldığını ifade eden Bölge Müdürü Kamil, ziyaret sırasında ilimizle ilgili Valimize ayrıntılı olarak brifing verdi.

 

İlimizdeki sulak alanlar başta olmak üzere, tabiat parkları, yaban hayatı geliştirme sahaları, tabiat anıtları hakkında bilgiler alan Vali Hasan Şıldak, Bölge Müdürlüğü tarafından Burdur ilinin turizm potansiyelinin değerlendirilmesi ve doğa turizmi potansiyelinin ortaya çıkarılarak geliştirilmesi için hazırlanan Doğa Turizmi Master Planı (2013-2023) kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Ziyareti dolayısıyla Valimize teşekkür eden Bölge Müdürü Kamil, yapımı devam eden Bölge Müdürlüğü hizmet binası inşaatının son durumu ve ilimizde devam eden yatırımlarla ilgili kendisini bilgilendirdi. 

Vali Hasan Şıldak Bölge Müdürlüğünü ziyaretinin ardından Orman İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulundu. İşletme Müdürü Celal Korkmaz tarafından karşılanan Valimiz ilk olarak hizmet binasını dolaşarak, çalışan personelle bir süre sohbet etti. 

Ziyareti sırasında İşletme Müdürü Celal Korkmaz'dan birifing alan Valimiz, orman varlığı açısından önemli bir potansiyele sahip ilimizde Orman İşletme Müdürlüğü olarak yapılan çalışmalar ve devam eden projelerle ilgili bilgi aldı. Korkmaz, ayrıca özelikle yaz dönemlerinde meydana gelen orman yangınları kapsamında alınan tedbirler ve mevcut personel durumu hakkında bilgiler paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.