ANTALYASPOR MAKÜ’DE KAMPA GIRDİ

SPOR 04.07.2023 - 17:56, Güncelleme: 04.07.2023 - 17:56 4041+ kez okundu.
 

ANTALYASPOR MAKÜ’DE KAMPA GIRDİ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Kamp Merkezinde yaz sezonu çalışmalarına başladı.
Teknik Direktör Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor kafilesini MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar karşıladı. Rektör Dalgar, Teknik Direktör Şahin’e hoş geldiniz dileklerinde bulunarak kendilerine çiçek takdim etti. Spor camiasında başarılı bir şekilde mücadelesini sürdüren takımları MAKÜ Spor Tesislerinde ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Rektör Dalgar, "MAKÜ olarak, sporun her alanına destek veriyor ve ülkemizin spor kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Antalyaspor'un burada ikinci kez kamp yapma tercihi bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Kendilerine tesislerimizi tekrar kullanma imkanı sunduğumuz için mutluyuz ve başarılar diliyoruz." dedi. Antalyaspor kafilesi 10 gün boyunca MAKÜ Spor Kamp Merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.  
Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Kamp Merkezinde yaz sezonu çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor kafilesini MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar karşıladı. Rektör Dalgar, Teknik Direktör Şahin’e hoş geldiniz dileklerinde bulunarak kendilerine çiçek takdim etti.

Spor camiasında başarılı bir şekilde mücadelesini sürdüren takımları MAKÜ Spor Tesislerinde ağırlamaktan duydukları mutluluğu dile getiren Rektör Dalgar, "MAKÜ olarak, sporun her alanına destek veriyor ve ülkemizin spor kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Antalyaspor'un burada ikinci kez kamp yapma tercihi bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Kendilerine tesislerimizi tekrar kullanma imkanı sunduğumuz için mutluyuz ve başarılar diliyoruz." dedi.

Antalyaspor kafilesi 10 gün boyunca MAKÜ Spor Kamp Merkezinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.