Burdur’un ilk kadın Belediye Başkanı ilk nikahını kıydı

DÜNYA 16.04.2024 - 23:34, Güncelleme: 16.04.2024 - 23:34 3390 kez okundu.
 

Burdur’un ilk kadın Belediye Başkanı ilk nikahını kıydı

31 Mart seçimlerinden sonra Burdur’a bir ilki yaşatarak kentte ilk kadın belediye başkanı seçilen Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, dün ilk kez bir çiftin nikahını kıydı.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Bucak halkının takdiri ile ilde ilk kadın Belediye Başkanı seçilerek tarihe geçen Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, göreve başladıktan sonra ilk nikahını dün kıydı. Elif ve Harun çiftinin mutluluklarına ortak olan Bucak Belediye Başkanı Gümüş, genç çiftin nikahını kıyarak Bucak Belediye Başkanı unvanı ile ilk nikahını kıymış oldu. İlk kez nikah kıymanın heyecanını yaşayan Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, “Elif ve Harun’un birlikteliğine tanıklık etmek ve mutluluklarına vesile olmak çok anlamlı. Çiftimize, hayatları boyunca birlikte nice güzel anılar biriktirmelerini ve sevgilerinin hiç eksilmemesini temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu.  
31 Mart seçimlerinden sonra Burdur’a bir ilki yaşatarak kentte ilk kadın belediye başkanı seçilen Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, dün ilk kez bir çiftin nikahını kıydı.



31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Bucak halkının takdiri ile ilde ilk kadın Belediye Başkanı seçilerek tarihe geçen Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, göreve başladıktan sonra ilk nikahını dün kıydı.
Elif ve Harun çiftinin mutluluklarına ortak olan Bucak Belediye Başkanı Gümüş, genç çiftin nikahını kıyarak Bucak Belediye Başkanı unvanı ile ilk nikahını kıymış oldu.
İlk kez nikah kıymanın heyecanını yaşayan Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, “Elif ve Harun’un birlikteliğine tanıklık etmek ve mutluluklarına vesile olmak çok anlamlı. Çiftimize, hayatları boyunca birlikte nice güzel anılar biriktirmelerini ve sevgilerinin hiç eksilmemesini temenni ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.