Bucak'ta yeni başkan Gümüş'ün öncülüğünde ilk meclis toplandı

DÜNYA 08.04.2024 - 18:52, Güncelleme: 08.04.2024 - 18:52 4267 kez okundu.
 

Bucak'ta yeni başkan Gümüş'ün öncülüğünde ilk meclis toplandı

Bucak'ta yeni seçilen Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün öncülüğünde ilk meclis toplantısı yapıldı.
Burdur'un Bucak Belediyesi'nde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı yapıldı. Burdur'un ilk kadın belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş başkanlığında gerçekleştirilen belediye meclis toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Meclis üyelerine hitaben kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hülya Gümüş, "Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin geleceği için başarılı çalışmalara imza atacağız" dedi. Daha sonra meclis başkan vekili, meclis divan katipleri, encümen, denetim komisyonu, imar komisyonu, plan ve bütçe komisyonu ile ulaşım komisyonu üyeleri seçildi. Meclis huzur hakkı ücretinin belirlenmesi, Burdur Belediyeler Birliği üyelikleri, Akdeniz Belediyeler Birliği üyelikleri belirlendi. 2023 yılı faaliyet raporu ve denetim komisyonları raporu görüşüldükten sonra meclis sona erdi.
Bucak'ta yeni seçilen Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün öncülüğünde ilk meclis toplantısı yapıldı.

Burdur'un Bucak Belediyesi'nde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı yapıldı.

Burdur'un ilk kadın belediye başkanı seçilen Hülya Gümüş başkanlığında gerçekleştirilen belediye meclis toplantısı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Meclis üyelerine hitaben kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hülya Gümüş, "Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin geleceği için başarılı çalışmalara imza atacağız" dedi. Daha sonra meclis başkan vekili, meclis divan katipleri, encümen, denetim komisyonu, imar komisyonu, plan ve bütçe komisyonu ile ulaşım komisyonu üyeleri seçildi. Meclis huzur hakkı ücretinin belirlenmesi, Burdur Belediyeler Birliği üyelikleri, Akdeniz Belediyeler Birliği üyelikleri belirlendi. 2023 yılı faaliyet raporu ve denetim komisyonları raporu görüşüldükten sonra meclis sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.