BURDUR İL MERKEZİ VE BUCAK İLÇESİNDE ÇOCUK EVLERİ İÇİN ARSA BAĞIŞI ÇAĞRISI

YAŞAM 08.06.2023 - 14:44, Güncelleme: 08.06.2023 - 14:44 4411+ kez okundu.
 

BURDUR İL MERKEZİ VE BUCAK İLÇESİNDE ÇOCUK EVLERİ İÇİN ARSA BAĞIŞI ÇAĞRISI

Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü Bucak İsmail Sarı Rehabilitasyon Merkezi binalarının depreme dayanıklı olmamaması nedeniyle arsa bağışı beklenmektedir.
Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı 2023 yılı yatırım planında İlimizde bir adet Çocuk Evleri Sitesi açılmasına karar verilmiştir. Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Mukaddes Kılınç: “Müdürlüğümüz tarafından kamu kurum ve kuruluşları ile yapılan yazışmalarda kamuya ait 10.000m² ve üzeri arazi olmadığı tespit edilmiştir. Burdur da ailesi yanında kalma şartlarını kaybetmiş olan çocuklarımızı güzel ve güvenli bir ortamda yetiştirilmesi için Burdurlu hemşehrilerimizin İl Merkezinde/Bucak da 10.000m² ve üzeri arazi bağışı yapmaları halinde, Bakanlımızın çocuklarımızın kendi sosyal ortamlarından ayrılmadan Burdur kültürü ile yetiştirilmesi için halkımızın duyarlılığına ihtiyaç duymaktadır.
Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü Bucak İsmail Sarı Rehabilitasyon Merkezi binalarının depreme dayanıklı olmamaması nedeniyle arsa bağışı beklenmektedir.

Aile ve Sosyal Hizmetleri Bakanlığı 2023 yılı yatırım planında İlimizde bir adet Çocuk Evleri Sitesi açılmasına karar verilmiştir. Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürü Mukaddes Kılınç: “Müdürlüğümüz tarafından kamu kurum ve kuruluşları ile yapılan yazışmalarda kamuya ait 10.000m² ve üzeri arazi olmadığı tespit edilmiştir.

Burdur da ailesi yanında kalma şartlarını kaybetmiş olan çocuklarımızı güzel ve güvenli bir ortamda yetiştirilmesi için Burdurlu hemşehrilerimizin İl Merkezinde/Bucak da 10.000m² ve üzeri arazi bağışı yapmaları halinde, Bakanlımızın çocuklarımızın kendi sosyal ortamlarından ayrılmadan Burdur kültürü ile yetiştirilmesi için halkımızın duyarlılığına ihtiyaç duymaktadır.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.