Burdur İspanyol basınına damga vurdu!

DÜNYA 16.04.2024 - 23:11, Güncelleme: 16.04.2024 - 23:11 3353 kez okundu.
 

Burdur İspanyol basınına damga vurdu!

Burdur il Milli eğitim Müdürlüğü akreditasyon hareketliliği kapsamında İspanya'ya gidecek olan heyet İspanya’nın en çok okunan haber sitesinde manşet oldu.
Sıra dışı dil eğitimi tekniğiyle Burdur basınında da yer alan İngilizce Öğretmeni Gökhan Gözene’nin liderliğinde altı kişilik ekip İspanya’nın Madrid şehrine iş başı gözlem yapmak üzere gidecek. Burdur’dan yola çıkacak olan Türkiye'den İspanya’ya giden ilk Erasmus heyeti olduklarını anlatan İngilizce Öğretmeni Gökhan Gözene, “Ülkemiz adına gerçekleştirilecek olan ilk ziyaretin Burdur’dan katılan heyetle yapılması gurur verici. Bunun İspanya’da haber olması ayrıca bizi sevindirdi. Yapılacak olan ziyaretin hem Ülkemiz hem de Burdur adına oldukça verimli geçeceğine inanıyoruz. Bize bu imkanı tanıyan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. İspanya’nın ünlü haber sitesi Latribuna De Toledo’da ‘EOI Türkiye'den ilk Erasmus heyetini kabul etti’ başlığıyla Burdur manşet haber yapıldı. Sitede yer alan haberde şunlar anlatıldı: “Burdur'dan bir grup öğretmen ve öğrenci 22-26 Nisan tarihleri ​​arasında merkezi ziyaret edecek. Talavera Resmi Dil Okulu (EOI), önümüzdeki günlerde Türkiye'den ilk Erasmus heyetini kabul edecek. Bunu 22-26 Nisan tarihleri ​​arasında yapacaklar ve Burdur kentindeki bir Yetişkin Eğitimi merkezinden üç öğretmen ve üç öğrenciden oluşan bir grubu ağırlayacaklar. Ziyaret kültür haftasına denk gelecek ve dolayısıyla heyet, Toledo şehri de dahil olmak üzere kültürel ziyaretler, konserler veya geziler gibi bir dizi aktiviteden keyif alacak. Talavera Resmi Dil Okulu müdürü Antonio Rocha, bu ilk ziyaretin eğitim merkezinin Erasmus projesinin bir parçası olma talebiyle örtüştüğünü ve Avrupa çapındaki diğer merkezleri ziyaret etmeyi teşvik eden bu Avrupa programının bir parçası haline geldiğini doğruladı. Her iki tarafın da faydalandığı. Rocha, bu tür ziyaretlerin sadece ziyareti yapan öğretim elemanları ve öğrenciler için değil, aynı zamanda onlara eşlik edenler için de "zenginleştirici" olduğunu savunuyor. Gelecekteki eğitim projelerinde birlikte çalışmak amacıyla, "Bir süre sonra Türkiye'ye yapılacak bir ziyaretle eşleşebilecek bir işbirliği kuruldu" diye açıklıyor. Burdur'dan gelecek Türk heyeti, yeni açılan tesislerindeki Resmi Dil Okulunu ziyaret edecek. Merkezden sorumlu kişi, daha fazla alan, toplam 18 derslik, daha erişilebilir ve yeni teknolojik materyallerle "büyümeye devam edecek" yeni merkezdeki faaliyetin iyi bir şekilde geliştiğini ifade ediyor.”
Burdur il Milli eğitim Müdürlüğü akreditasyon hareketliliği kapsamında İspanya'ya gidecek olan heyet İspanya’nın en çok okunan haber sitesinde manşet oldu.



Sıra dışı dil eğitimi tekniğiyle Burdur basınında da yer alan İngilizce Öğretmeni Gökhan Gözene’nin liderliğinde altı kişilik ekip İspanya’nın Madrid şehrine iş başı gözlem yapmak üzere gidecek.

Burdur’dan yola çıkacak olan Türkiye'den İspanya’ya giden ilk Erasmus heyeti olduklarını anlatan İngilizce Öğretmeni Gökhan Gözene, “Ülkemiz adına gerçekleştirilecek olan ilk ziyaretin Burdur’dan katılan heyetle yapılması gurur verici. Bunun İspanya’da haber olması ayrıca bizi sevindirdi. Yapılacak olan ziyaretin hem Ülkemiz hem de Burdur adına oldukça verimli geçeceğine inanıyoruz. Bize bu imkanı tanıyan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

İspanya’nın ünlü haber sitesi Latribuna De Toledo’da ‘EOI Türkiye'den ilk Erasmus heyetini kabul etti’ başlığıyla Burdur manşet haber yapıldı.

Sitede yer alan haberde şunlar anlatıldı: “Burdur'dan bir grup öğretmen ve öğrenci 22-26 Nisan tarihleri ​​arasında merkezi ziyaret edecek.

Talavera Resmi Dil Okulu (EOI), önümüzdeki günlerde Türkiye'den ilk Erasmus heyetini kabul edecek. Bunu 22-26 Nisan tarihleri ​​arasında yapacaklar ve Burdur kentindeki bir Yetişkin Eğitimi merkezinden üç öğretmen ve üç öğrenciden oluşan bir grubu ağırlayacaklar.

Ziyaret kültür haftasına denk gelecek ve dolayısıyla heyet, Toledo şehri de dahil olmak üzere kültürel ziyaretler, konserler veya geziler gibi bir dizi aktiviteden keyif alacak. Talavera Resmi Dil Okulu müdürü Antonio Rocha, bu ilk ziyaretin eğitim merkezinin Erasmus projesinin bir parçası olma talebiyle örtüştüğünü ve Avrupa çapındaki diğer merkezleri ziyaret etmeyi teşvik eden bu Avrupa programının bir parçası haline geldiğini doğruladı. Her iki tarafın da faydalandığı. Rocha, bu tür ziyaretlerin sadece ziyareti yapan öğretim elemanları ve öğrenciler için değil, aynı zamanda onlara eşlik edenler için de "zenginleştirici" olduğunu savunuyor. Gelecekteki eğitim projelerinde birlikte çalışmak amacıyla, "Bir süre sonra Türkiye'ye yapılacak bir ziyaretle eşleşebilecek bir işbirliği kuruldu" diye açıklıyor.

Burdur'dan gelecek Türk heyeti, yeni açılan tesislerindeki Resmi Dil Okulunu ziyaret edecek. Merkezden sorumlu kişi, daha fazla alan, toplam 18 derslik, daha erişilebilir ve yeni teknolojik materyallerle "büyümeye devam edecek" yeni merkezdeki faaliyetin iyi bir şekilde geliştiğini ifade ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.