Yeşilova Belediye Başkanı Kurd'un ilk icraatı kapıyı sökmek oldu

DÜNYA 08.04.2024 - 19:08, Güncelleme: 08.04.2024 - 19:08 5549 kez okundu.
 

Yeşilova Belediye Başkanı Kurd'un ilk icraatı kapıyı sökmek oldu

Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, göreve başladıktan sonra ilk işi makam kapısını söktürmek oldu.
Yeşilova'da yerel seçimde Belediye Başkanı seçilen Okan Kurd'un göreve başladıktan sonraki ilk işi makam odasının kapısını kaldırtmak oldu. Yüzde 58.33 oy oranıyla kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Eczacı Okan Kurd, mazbatasını alır almaz makam odasının kapısını kaldırtarak, “Şeffaf ve halkçı bir belediye anlayışı ile yola çıkıyoruz” sözlerini kullandı. Başkan Okan Kurd, makam odasının kapısını söktürdükten sonra vatandaşların tebriklerini kabul etti. Yeşilova Belediyesine gelen vatandaşları kapıda karşılayan Başkan Kurd, vatandaşlara kolonya dökerek, karşılama yaptı. Kaynak: Burdur Gazetesi
Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd, göreve başladıktan sonra ilk işi makam kapısını söktürmek oldu.



Yeşilova'da yerel seçimde Belediye Başkanı seçilen Okan Kurd'un göreve başladıktan sonraki ilk işi makam odasının kapısını kaldırtmak oldu.


Yüzde 58.33 oy oranıyla kazanan Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Eczacı Okan Kurd, mazbatasını alır almaz makam odasının kapısını kaldırtarak, “Şeffaf ve halkçı bir belediye anlayışı ile yola çıkıyoruz” sözlerini kullandı.
Başkan Okan Kurd, makam odasının kapısını söktürdükten sonra vatandaşların tebriklerini kabul etti. Yeşilova Belediyesine gelen vatandaşları kapıda karşılayan Başkan Kurd, vatandaşlara kolonya dökerek, karşılama yaptı.

Kaynak: Burdur Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.