BURDUR İTFAİYESİNDEN GÖLHİSAR İLÇE’SİNE YARDIM DESTEĞİ

YAŞAM 09.06.2023 - 17:15, Güncelleme: 09.06.2023 - 17:15 4388+ kez okundu.
 

BURDUR İTFAİYESİNDEN GÖLHİSAR İLÇE’SİNE YARDIM DESTEĞİ

Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Gölhisar ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle yaraların sarılması için desteğe gitti.
Dün akşam saatlerinde Kibyra Antik Kenti üstündeki Böğrüdelik Yaylası'nda etkisini sürdüren sağanak, bir süre sonra ilçe merkezi yakınındaki Kavaklıdere'nin taşmasına neden olmuştu. İlçede 50'ye yakın ev ve 15 iş yerini su basmış, bazı ahırlardaki hayvanlar telef olmasına yol açmıştı.Eevini su basan yaşlı bir kadını da Gölhisar ilçesi belediye ekipleri kurtarmıştı Çalışmalara destek veren çevre belediyelere ve kamu kurumlarına teşekkür eden Sertbaş, "Devletimizin tüm imkanlarıyla Gölhisar'da sel felaketinin oluşturduğu hasarı gidermek için çalışmalarımız devam itfaiye ekiplerimiz Su tahliyeleri konusunda yoğun mesai harcamaktadır.Temizlik faaliyetine geçtik. Dere yatakların da tıkanan gidermleri açıyoruz." diye konuştu. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Dün gece yoğun yağışın ardınhdan sel meydana gelen Gölhisar İlçe merkezimiz de ve köylerinde sel nedeniyle maddi hasar meydana gelmiş, Burdur itfaiye ekiplerimiz geceden itibaren destek veriyor. Çalışmaları devam ediyor. Geçmiş olsun Gölhisar’ımız” dedi.  
Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Gölhisar ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle yaraların sarılması için desteğe gitti.

Dün akşam saatlerinde Kibyra Antik Kenti üstündeki Böğrüdelik Yaylası'nda etkisini sürdüren sağanak, bir süre sonra ilçe merkezi yakınındaki Kavaklıdere'nin taşmasına neden olmuştu. İlçede 50'ye yakın ev ve 15 iş yerini su basmış, bazı ahırlardaki hayvanlar telef olmasına yol açmıştı.Eevini su basan yaşlı bir kadını da Gölhisar ilçesi belediye ekipleri kurtarmıştı

Çalışmalara destek veren çevre belediyelere ve kamu kurumlarına teşekkür eden Sertbaş, "Devletimizin tüm imkanlarıyla Gölhisar'da sel felaketinin oluşturduğu hasarı gidermek için çalışmalarımız devam itfaiye ekiplerimiz Su tahliyeleri konusunda yoğun mesai harcamaktadır.Temizlik faaliyetine geçtik. Dere yatakların da tıkanan gidermleri açıyoruz." diye konuştu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Dün gece yoğun yağışın ardınhdan sel meydana gelen Gölhisar İlçe merkezimiz de ve köylerinde sel nedeniyle maddi hasar meydana gelmiş, Burdur itfaiye ekiplerimiz geceden itibaren destek veriyor. Çalışmaları devam ediyor. Geçmiş olsun Gölhisar’ımız” dedi.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.