CEHENNEM SICAKLARI PERŞEMBE GÜNÜ’NE KADAR DEVAM EDECEK

YAŞAM 24.07.2023 - 16:39, Güncelleme: 24.07.2023 - 16:39 4080+ kez okundu.
 

CEHENNEM SICAKLARI PERŞEMBE GÜNÜ’NE KADAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji tarafındıan Yapılan son değerlendirmelere göre; halen mevsim normallerinin 5-10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bölge genelinde etkisini artırması beklenmektedir.
 Bölge illerinde yapılan Meteorolojik değerlendirmelere göre bölge illerinde Sıcak hava dalgasının 27.07.2023 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği, bu hafta sonunda hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarına ineceği tahmin edilmektedir. Burdur 35-41 °C) Sıcak hava dalgası nedeniyle, bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Turizm kenti Antalya da: 35-42 °C, Muğla : 35-41 °C , Isparta 33-39 °C Sıcak hava dalgası nedeniyle, bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir
Meteoroloji tarafındıan Yapılan son değerlendirmelere göre; halen mevsim normallerinin 5-10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bölge genelinde etkisini artırması beklenmektedir.

 Bölge illerinde yapılan Meteorolojik değerlendirmelere göre bölge illerinde Sıcak hava dalgasının 27.07.2023 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği, bu hafta sonunda hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarına ineceği tahmin edilmektedir.

Burdur 35-41 °C) Sıcak hava dalgası nedeniyle, bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Turizm kenti Antalya da: 35-42 °C, Muğla : 35-41 °C , Isparta 33-39 °C Sıcak hava dalgası nedeniyle, bölgemizde yaşayan kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.