Seçimi kazanan Başkan Ercengiz: Herkes kazandı...

DÜNYA 31.03.2024 - 22:37, Güncelleme: 31.03.2024 - 22:37 1585 kez okundu.
 

Seçimi kazanan Başkan Ercengiz: Herkes kazandı...

Resmi olmayan sonuçlara göre partili ve sevenleriyle Burdur Cumhuriyet Meydanı'na gelen CHP'liler, Başkan Ercengiz'e bayraklarıyla tezahüratlarıyla sevgilerini gösterdiler.
 Meydanda konuşma yapan Başkan Ercengiz, "Ak Partililerde kazandı, İyi Partililerde kazandı, Saadet Partililerde kazandı. Tüm Burdur kazandı" dedi.Cumhuriyet Meydanı'ndaki CHP'nin kutlamalarında, ailesiyle, milletvekili ve CHP yönetimiyle sevenlerini selamlayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. 2014'te bir yola çıktık. Henüz 41 yaşındaydım. Siz bana güvendiniz, yetki ve görev verdiniz. 5 yıl gece gündüz demeden çalıştım. Örgütüm 2019 yılında tekrar görev verdi. Dediniz ki yaparsa bizim Ali yapar dediniz. 2019'da yeniden başkan seçtiniz."BAŞKAN ERCENGİZ: "BAŞARACAĞIZ DEDİK BAŞARMADIK MI?" Başkan Ercengiz'in konuşmaları Ali Orkun Ercengiz tezahüratlarıyla kesildi. Konuşmasına devam eden Başkan Ercengiz, "2024 için çalışmalara başladık. Dediler ki artık yıprandı dediler. Halkta karşılığı bitti dediler. Artık bu görevi yapamaz dediler. Aday gösterilsede seçilemez dediler. İnandık, örgütümüzle birlikte, Burdurumuzun en güzel en gönüllü insanlarını arkamıza aldık. İnandık. Başaracağız dedik başardık mı?" diyerek sevenlerinden başardık cevabını aldı. Başkan Ercengiz ayrıca, "Arkamda dağ gibi bir milletvekili, arkamda dağ gibi bir kadın kolları, arkamda dağ gibi bir gençlik kolları olurda ben durur muyum? Evet bu örgütün başında bir il başkanı. Sadece Burdur'da değil, Çavdır'da kazanmak için, Bucak'ı, Yeşilova'yı kazanmak için gece gündüz demeden çalıştık mı?" diyerek sevenlerinden evet yanıtını aldı.BURDUR'UN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI Başkan Ercengiz konuşmasında Bucak seçimlerine değinerek, "Burdur'un ilk defa bir kadın belediye başkanı oluyor. Bucak'ta 30 yaş altında, gepegenç bir kardeşimiz başkan oluyor. Onu da alkışlamayalım mı?" diyerek Hülya Gümüş için alkış istedi. Meydanda toplanan partili ve sevenleri alkışlayarak Hülya Gümüş'ün galibiyetini kutladılar. BAŞKAN ERCENGİZ: "SADECE CHP'LİLER DEĞİL BÜTÜN BURDUR KAZANDI" Başkan Ercengiz, meydandaki kutlama konuşmasında, "Beni bir arkadaşım aradı. Üst üstü başpehlivan olana altın kemerini verirler demişti. İşte benim altın kemerim burda. Bana altın kemeri sizler verdiniz. Değerli hemşehrilerim, bu seçimi biz kazanmadık. Bütün Burdur kazandı. Burdur'da sadece CHP'liler değil Ak Partililerde, İyi Partililerde, MHP'lilerde, İYİ Partililerde, kısaca oy pusulasının üstünde ne kadar parti varsa hepsi kazandı, hepimiz kazandık. Kaybeden yok. dedi.CENTİLMENCE YARIŞAN BÜTÜN ADAYLARA TEŞEKKÜR ETTİ Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ederken, 3 ay boyunca seçim atmosferinde centilmence yarışan, birbirimizi kırıp dökmeden, birbirimizi acıtmadan incitmeden yarışan bütün aday arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. İyiki onlar demokrasiye katkı verdiler, iyi ki aday oldular.
Resmi olmayan sonuçlara göre partili ve sevenleriyle Burdur Cumhuriyet Meydanı'na gelen CHP'liler, Başkan Ercengiz'e bayraklarıyla tezahüratlarıyla sevgilerini gösterdiler.


 Meydanda konuşma yapan Başkan Ercengiz, "Ak Partililerde kazandı, İyi Partililerde kazandı, Saadet Partililerde kazandı. Tüm Burdur kazandı" dedi.Cumhuriyet Meydanı'ndaki CHP'nin kutlamalarında, ailesiyle, milletvekili ve CHP yönetimiyle sevenlerini selamlayan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. 2014'te bir yola çıktık. Henüz 41 yaşındaydım. Siz bana güvendiniz, yetki ve görev verdiniz. 5 yıl gece gündüz demeden çalıştım. Örgütüm 2019 yılında tekrar görev verdi. Dediniz ki yaparsa bizim Ali yapar dediniz. 2019'da yeniden başkan seçtiniz."BAŞKAN ERCENGİZ: "BAŞARACAĞIZ DEDİK BAŞARMADIK MI?"
Başkan Ercengiz'in konuşmaları Ali Orkun Ercengiz tezahüratlarıyla kesildi. Konuşmasına devam eden Başkan Ercengiz, "2024 için çalışmalara başladık. Dediler ki artık yıprandı dediler. Halkta karşılığı bitti dediler. Artık bu görevi yapamaz dediler. Aday gösterilsede seçilemez dediler. İnandık, örgütümüzle birlikte, Burdurumuzun en güzel en gönüllü insanlarını arkamıza aldık. İnandık. Başaracağız dedik başardık mı?" diyerek sevenlerinden başardık cevabını aldı. Başkan Ercengiz ayrıca, "Arkamda dağ gibi bir milletvekili, arkamda dağ gibi bir kadın kolları, arkamda dağ gibi bir gençlik kolları olurda ben durur muyum? Evet bu örgütün başında bir il başkanı. Sadece Burdur'da değil, Çavdır'da kazanmak için, Bucak'ı, Yeşilova'yı kazanmak için gece gündüz demeden çalıştık mı?" diyerek sevenlerinden evet yanıtını aldı.BURDUR'UN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI
Başkan Ercengiz konuşmasında Bucak seçimlerine değinerek, "Burdur'un ilk defa bir kadın belediye başkanı oluyor. Bucak'ta 30 yaş altında, gepegenç bir kardeşimiz başkan oluyor. Onu da alkışlamayalım mı?" diyerek Hülya Gümüş için alkış istedi. Meydanda toplanan partili ve sevenleri alkışlayarak Hülya Gümüş'ün galibiyetini kutladılar.

BAŞKAN ERCENGİZ: "SADECE CHP'LİLER DEĞİL BÜTÜN BURDUR KAZANDI"
Başkan Ercengiz, meydandaki kutlama konuşmasında, "Beni bir arkadaşım aradı. Üst üstü başpehlivan olana altın kemerini verirler demişti. İşte benim altın kemerim burda. Bana altın kemeri sizler verdiniz. Değerli hemşehrilerim, bu seçimi biz kazanmadık. Bütün Burdur kazandı. Burdur'da sadece CHP'liler değil Ak Partililerde, İyi Partililerde, MHP'lilerde, İYİ Partililerde, kısaca oy pusulasının üstünde ne kadar parti varsa hepsi kazandı, hepimiz kazandık. Kaybeden yok. dedi.CENTİLMENCE YARIŞAN BÜTÜN ADAYLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ederken, 3 ay boyunca seçim atmosferinde centilmence yarışan, birbirimizi kırıp dökmeden, birbirimizi acıtmadan incitmeden yarışan bütün aday arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. İyiki onlar demokrasiye katkı verdiler, iyi ki aday oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.