Sevilen Muhtar Kadir Arı, rekor oyla güven tazeledi

DÜNYA 01.04.2024 - 12:22, Güncelleme: 01.04.2024 - 12:22 1678 kez okundu.
 

Sevilen Muhtar Kadir Arı, rekor oyla güven tazeledi

Burdur’un sevilen esnaflarından, İnönü Mahallesi Muhtarı Kadir Arı, bu seçimde 5 adaya karşı rekor oy alarak yeniden muhtar oldu.
Burdur Merkez İnönü Mahallesi Muhtarı Kadir Arı katıldığı seçimde oyların neredeyse yarısını alarak güven tazeledi.  Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür eden İnönü Mahallesi Muhtarı Kadir Arı, "Biz bu zaman kadar kimseyi ayırmadan hizmet ettik, bundan sonra da aynı şekilde vatandaşımıza hizmete devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu. İnönü Mahallesinde oy dağılımı şöyle;   Kadir Arı:         117 oy   Zeynep Ekinci:  46 oy Serdar Özkan:   42 oy Y. Emre Harmanşah: 20 oy Yusuf Yağcı:      8 oy
Burdur’un sevilen esnaflarından, İnönü Mahallesi Muhtarı Kadir Arı, bu seçimde 5 adaya karşı rekor oy alarak yeniden muhtar oldu.

Burdur Merkez İnönü Mahallesi Muhtarı Kadir Arı katıldığı seçimde oyların neredeyse yarısını alarak güven tazeledi. 

Kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür eden İnönü Mahallesi Muhtarı Kadir Arı, "Biz bu zaman kadar kimseyi ayırmadan hizmet ettik, bundan sonra da aynı şekilde vatandaşımıza hizmete devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

İnönü Mahallesinde oy dağılımı şöyle;

  Kadir Arı:         117 oy 

 Zeynep Ekinci:  46 oy

Serdar Özkan:   42 oy

Y. Emre Harmanşah: 20 oy

Yusuf Yağcı:      8 oy

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.