Sevilen sanatçı Fatih Burdurlu’nun mutlu günü

DÜNYA 03.04.2024 - 15:27, Güncelleme: 03.04.2024 - 15:27 1905 kez okundu.
 

Sevilen sanatçı Fatih Burdurlu’nun mutlu günü

Fatih Burdurlu ve eşi Zübeyde Burdurlu bugün dünyaya gelen kızları ile güne üç kişi olarak başladılar.
Sanat dünyasındaki başarıları ile Burdur’u gururlandıran, aslen Burdur’un Çavdır ilçesi Kayacık Köyü’nden olan sanatçı Fatih Burdurlu’nun bugün, sabahın erken saatlerinde bir kız bebeği dünyaya geldi.Babalık sevincini yaşayan sevilen sanatçı Fatih Burdurlu ve eşi Zübeyde Burdurlu Antalya MedStar Hastanesi’nde dünyaya gelen kız bebeklerine Meyra Nur ismini verdiler.Annelik ve babalık duygusunu ilk evlatları Mihra Nur’un doğumunda yaşayan Burdurlu çifti, ne yazık ki ilk evlatlarını, doğumundan kısa bir süre sonra kaybetmişlerdi. Ancak bu güzel duyguyu bugün yeniden yaşayan Fatih Burdurlu ve Eşi Zübeyde Burdurlu’nun mutlulukları gözlerinden okunuyor. Bugün dünyaya gelen kızı Meyra Nur’u kucağına alan Fatih Burdurlu, “Çok mutluyuz. Şükürler olsun Kızımız Meyra Nur’u kucağımıza aldık. Rabbim inşallah vatana, millete ve bizlere hayırlı bir evlat olmasını nasip eder. Allah'ım bir evlat aldı bir evlat verdi. Yaradan'a Hamd olsun Elhamdüllah. Rabbim her kuluna yaşatsın bu duyguyu. Hoş geldin prensesim.” ifadelerini kullandı.
Fatih Burdurlu ve eşi Zübeyde Burdurlu bugün dünyaya gelen kızları ile güne üç kişi olarak başladılar.


Sanat dünyasındaki başarıları ile Burdur’u gururlandıran, aslen Burdur’un Çavdır ilçesi Kayacık Köyü’nden olan sanatçı Fatih Burdurlu’nun bugün, sabahın erken saatlerinde bir kız bebeği dünyaya geldi.Babalık sevincini yaşayan sevilen sanatçı Fatih Burdurlu ve eşi Zübeyde Burdurlu Antalya MedStar Hastanesi’nde dünyaya gelen kız bebeklerine Meyra Nur ismini verdiler.Annelik ve babalık duygusunu ilk evlatları Mihra Nur’un doğumunda yaşayan Burdurlu çifti, ne yazık ki ilk evlatlarını, doğumundan kısa bir süre sonra kaybetmişlerdi.

Ancak bu güzel duyguyu bugün yeniden yaşayan Fatih Burdurlu ve Eşi Zübeyde Burdurlu’nun mutlulukları gözlerinden okunuyor.

Bugün dünyaya gelen kızı Meyra Nur’u kucağına alan Fatih Burdurlu, “Çok mutluyuz. Şükürler olsun Kızımız Meyra Nur’u kucağımıza aldık. Rabbim inşallah vatana, millete ve bizlere hayırlı bir evlat olmasını nasip eder.

Allah'ım bir evlat aldı bir evlat verdi. Yaradan'a Hamd olsun Elhamdüllah. Rabbim her kuluna yaşatsın bu duyguyu. Hoş geldin prensesim.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.