SÜPER LİG TAKIMLARI YENİ SEZON İÇİN MAKÜ TESİSLERİNİ TERCİH ETTİ.

SPOR 03.07.2023 - 16:49, Güncelleme: 03.07.2023 - 16:49 4086+ kez okundu.
 

SÜPER LİG TAKIMLARI YENİ SEZON İÇİN MAKÜ TESİSLERİNİ TERCİH ETTİ.

Süper Lig takımları, yaz dönemi yeni sezon öncesi futbol kamp dönemlerini geçirmek üzere bu yılda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni tercih etti.
Antalyaspor ve İstanbul Başakşehir Futbol Takımları sezon öncesi hazırlıklarını MAKÜ Spor Kamp Merkezinde geçirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçirilen ve kurulduğu günden bu yana çok sayıda sporcuyu ağırlayan MAKÜ Spor Kamp Merkezi, bu yılda Türkiye'nin önde gelen süper lig takımları başta olmak üzere pek çok spor disiplininden ulusal ve uluslararası düzeyde profesyonel sporcu ve takımları ağırlamaya devam edecek. Süper lig ekiplerinden Antalyaspor 4 Temmuz’da, İstanbul Başakşehir ise 10 Temmuz’da MAKÜ Spor Kamp Merkezinde kamp yapmaya başlayacak. Antalyaspor Teknik Direktör Nuri Şahin yönetiminde 10 gün boyunca çalışmalarını MAKÜ Kamp Merkezinde gerçekleştirecek. Yine İstanbul Başakşehir takımı da Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde 16 gün süreyle yeni sezon hazırlıklarını MAKÜ Spor Kamp Merkezinde sürdürecek. Süper Lig takımlarının sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapabilmeleri için tasarlanmış açık ve kapalı modern antrenman sahaları, fitness merkezleri, sporcu sağlığı ve performans merkezi, yüzme havuzları, beş yıldızı Lavanta Tepesi Oteli ve 15 bin kişi kapasiteli İstiklal Stadyumu ile MAKÜ Spor Kamp Merkezi, Burdur’u sporun ve sporcunun önemli şehirlerinden biri haline getiriyor. Ayrıca bu tesisler farklı branşlardan pek çok öğrenciye de uygulamalı eğitim imkanı sunuyor.
Süper Lig takımları, yaz dönemi yeni sezon öncesi futbol kamp dönemlerini geçirmek üzere bu yılda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ni tercih etti.

Antalyaspor ve İstanbul Başakşehir Futbol Takımları sezon öncesi hazırlıklarını MAKÜ Spor Kamp Merkezinde geçirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçirilen ve kurulduğu günden bu yana çok sayıda sporcuyu ağırlayan MAKÜ Spor Kamp Merkezi, bu yılda Türkiye'nin önde gelen süper lig takımları başta olmak üzere pek çok spor disiplininden ulusal ve uluslararası düzeyde profesyonel sporcu ve takımları ağırlamaya devam edecek.

Süper lig ekiplerinden Antalyaspor 4 Temmuz’da, İstanbul Başakşehir ise 10 Temmuz’da MAKÜ Spor Kamp Merkezinde kamp yapmaya başlayacak. Antalyaspor Teknik Direktör Nuri Şahin yönetiminde 10 gün boyunca çalışmalarını MAKÜ Kamp Merkezinde gerçekleştirecek. Yine İstanbul Başakşehir takımı da Teknik Direktör Emre Belözoğlu yönetiminde 16 gün süreyle yeni sezon hazırlıklarını MAKÜ Spor Kamp Merkezinde sürdürecek.

Süper Lig takımlarının sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapabilmeleri için tasarlanmış açık ve kapalı modern antrenman sahaları, fitness merkezleri, sporcu sağlığı ve performans merkezi, yüzme havuzları, beş yıldızı Lavanta Tepesi Oteli ve 15 bin kişi kapasiteli İstiklal Stadyumu ile MAKÜ Spor Kamp Merkezi, Burdur’u sporun ve sporcunun önemli şehirlerinden biri haline getiriyor. Ayrıca bu tesisler farklı branşlardan pek çok öğrenciye de uygulamalı eğitim imkanı sunuyor.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.